Sabtu, 26 September 2009

BELUM TERLAMBAT

Syawal datang lagi dan kali ini aku belum terlambat untuk segalanya .. masih lagi dapat mencium tangan ayah dan ibu .. masih lagi dapat bergelak - ketawa bersama adik - adik tersayang .....terasa cepat masa berlalu pulang saja ke KL aku deman .. terus deman rindu agaknya .. tahun ini sambutan disambut ala kadar cukup untuk gembirakan anak - anak biar mereka rasa apa itu raya biar mereka tahu apa itu aidilfitri .
Syukur aku belum terlambat .. terlambat untuk menunaikan tanggungjawab sebagai seorang anak.mencium pipi dan memohon keampunan dan .. bila terpandang wajah ibu sayu disudut hati ..kalau lah tahun depan kau tak dapat lagi meyambut Aidilfitri ...itu tentunya takdir .. kita redha dan akur dengan kehendaknya ...entah kenapa otakkan asyik terfikir - fikir tentang rancangan selepas syawal .. ya ... teater kami .. Produksi tapak pelita ..orang sibuk riuh rendah menyambut syawal aku otak berangan - angan untuk produksi kami ..

Syawal ...... Belum lagi terlambat ...untuk disambut ...
Salam Aidilfitri buat semua ..................................ungubiru..........

TERATAK UNGUBIRU

Foto saya
Dibesarkan dalam keluarga yang sederhana dengan 5 orang adik beradik , kerana kurang dimanjakan aku bertekad mencari ruang hidup sendiri membina masa depan sendiri kini aku semakin success .. aku berazam sekurang -kurang novelku dapat dikeluarkan ..amin..

Remembrances Song


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones