Isnin, 16 November 2009

manusia hati busuk !!

hari aku nk bercerita .. bercerita tentang manusia di sekeliling aku .. kawan - kawan dan saudara mara .. kalau kita bercakap pasal sikap hasad dengki ... semua orang ada rasa macam tu rasa dengki dan marah tapi bergantung dengan cara kita menerimanya ..
kawan ..aku baru- baru terjebak dengan seorang kawan di office .. perangai teruk asyik dengki kan orang .. dia tu senior kan office ..office aku ni undang- undang longgar la skit .. tak macam office lain staf - staf kat situ datang takder punch kad cuma log in dalam komputer .. pulak tu yang buat report attenandance si senior aku ni lah ...kalau ada staff yg dtg lambat sibuk dia bercakap .. megata orang tu blakang .. tapi kalau dia yang lambat selambernyer dia menukarkan report attendance tu ..... dulu masa dia tak ada facebook sibuk marahkan orang main facebook .. tapi bila baru ni tetiba dia register facebook sibuk tanya aku macam mana nk log in guna proxy .. dah tu part yg paling meyampah bila dah ada facebook dia sedap - sedap megutuk oranf dalam FB .. hai manusia ...entah la sampai bila dia nak sedar aklu ni kalau nak berceriota banyak lagi tentang senior aku ni tapi tak per lah malas la pulak jari ni nak menaip tapi .. ...nanti bila - bila senang aku sambung lagi ...

TERATAK UNGUBIRU

Foto saya
Dibesarkan dalam keluarga yang sederhana dengan 5 orang adik beradik , kerana kurang dimanjakan aku bertekad mencari ruang hidup sendiri membina masa depan sendiri kini aku semakin success .. aku berazam sekurang -kurang novelku dapat dikeluarkan ..amin..
Terdapat ralat dalam alat ini

Remembrances Song


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones