Khamis, 15 April 2010

salam buat semua !!!

Dah lama betul aku tak menulis .. bz dengan kerja- kerja seharian , tambah lagi sekarang ni sibuk dengan event yang kami sama - sama organizer .. harap - harap murahlah rezeki kami . Event tu bulan lima ni kami ( aku dan Adik aku ) sama - sama bz with the event . aku dalam perancangan nak berhenti kerja tapi tengok la kalau rezeki melimpah ruah insyalllah ... kalau berhenti seronok sikit boleh sepenuh masa dengan kerja - kerja yang aku suka .. bukan aku tak suka IT tapi cuma macam tak berapa sesuai dengan jiwa aku .. macam tak puas buat benda yang kita tak minat .. mungkin sebab dari dulu aku dalam marketing , sales customer service and public relation jadi dah jadi macam asam garam bagi aku .
Teater aku tetap akan teruskan cuma buat masa yang terdekat ni belum lagi satu - satu dulu nanti semua berterabur, baru - baru ni seorang adik ajak aku join group teater dioorg pun aku masih tak sempat terpaksa menolak tapi memang ada plan nak juga jeguk adik - adik cuma belum ada kesempatan . menulis malam - malam aku tetap teruskan nak habiskan mini novel aku dan skrip yang aku impikan selama ni .. moga segala apa yang aku impikan untuk tahun 2010 ni berjaya .. haaaaahhhhhaaa.. banyak nyer plan tahun 2010 ni .... semangat - semangat - semangat .. kalau takder semangat nanti semua tak menjadi .

ungubiru

TERATAK UNGUBIRU

Foto saya
Dibesarkan dalam keluarga yang sederhana dengan 5 orang adik beradik , kerana kurang dimanjakan aku bertekad mencari ruang hidup sendiri membina masa depan sendiri kini aku semakin success .. aku berazam sekurang -kurang novelku dapat dikeluarkan ..amin..
Terdapat ralat dalam alat ini

Remembrances Song


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones