Selasa, 29 Disember 2009

TAHUN 2010

Sedar atau tak.. kita dah nak masuk tahun baru 2010....cepat betul masa berjalan .... dua hari lagi tahun 2009 akan berlalu ... itulah masa terlalu cepat berjalan ...macam aku masih lagi disini cuma azam ku nk berteater kembali dah termakbur .. dapat juga aku merealisasikan apa yang aku nak ... menulis skrip dan cerpen2 pendek .... Dan aku juga dah mula berjinak - jinak dengan bussiness sendiri .... belajar meguruskan bussiness sendiri walaupun hanya part time sebab aku masih lagi berkerja tapi insyallah selepas tahun 2010 aku boleh berhenti kerja ... dapat menumpukan sepenuhnya pada job yang memlimpah ruah tahun 2010 nanti .., insyallah ...
28 Disember aku dah setup company bersama 2 lagi rakan kongsi ... CSA SKILLS training & event Managment . itu nama company kami .. aku berharap dengan rakan kongsi yang sedia ada ni aku dapat goyang kaki next 5 years .... best kan kalau duit masuk tapi kerja dah releks tak payah pening -pening ...... setakat sekarang dah ader projek-2 yang dah masyuk... untuk next year .. alhamdulilah ... 3 girls buka 1 company boleh ker ?
semua orang macam pelik dan ada juga yang tak yakin tapi bagi aku .... kalau kita tak mengalah .. kalau kita tekad insyallah ....

Salam tahun baru ...... moga tahun baru akan bertambah isinya ... bertambah rezekinya ...AMIN

TERATAK UNGUBIRU

Foto saya
Dibesarkan dalam keluarga yang sederhana dengan 5 orang adik beradik , kerana kurang dimanjakan aku bertekad mencari ruang hidup sendiri membina masa depan sendiri kini aku semakin success .. aku berazam sekurang -kurang novelku dapat dikeluarkan ..amin..
Terdapat ralat dalam alat ini

Remembrances Song


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones