Selasa, 29 September 2009

DIORATIC 1st GATHERING











































Tanggal ..09/09/09 - Selamat Ulang tahun Dior and in the same time aku hadir untuk Dioratic Fan Club aku pikir 2 kali nak join atau tak..., bukannyerr aper al-maklumlah rasa cam malu - malu kucing jugak .. .. tapi .. akhirnya aku pergi jugak sebab bagi aku lagu Dior ader kelebihan tersendiri .. jarang - jarang kita dengan lagu yang cam nih ....jam 5.45petang aku kuar dari rumah masa tu hujan punyalah heavy macam menyambut aku ke The curve .. aku sampai lebih kurang 6.15 ptg camtu .. lepas cari parking terus menuju ker Vivo pizza .. nasib baik Wiena ader aku call nak double check tempat tu .. ( cari tak jumper ....) sampai jer Dior dah ader ... mmm best .. :-)
Petang itu segalanya berjalan seperti biasa .. itu 1st time aku bersama DIORACTIC .. acctually dior nih tak lah sombong baik sangat orangnya .. he is diffrent .. terlalu banyak idea .. tak kurang juga dengan yang lain - lain nya AIN , YANTI, AYU,EASAR,FIRDAUS,JENNY ,HILMY and WIENA. kami berborak sambil makan pizza yum yum... dan tak kurang juga dengan acara bergambar .. sa .. terlupa bawa kamera tapi nasib baik lah boleh tumpang - tumpang ..hehe ..
Bercakap tentang Dior dan masa depannya .. bagi aku terlalu banyak idea dari Dior untuk DIORATIC .. dan untuk kawan - kawan sekelian ... cepat - cepat lah bersama DIORATIC kerna anda tentunya akan puas hati sangat - sangat ....

p/s : Insyallah all member untuk 1st gathering DIORATIC and sama - sama menjaya kan
FanClub ini .. Aminnn....













1 ulasan:

Baby berkata...

yeah... sgt2 fun lepak2 king dengan kamu semua...
wish next time dpt jmpe lg...

TERATAK UNGUBIRU

Foto saya
Dibesarkan dalam keluarga yang sederhana dengan 5 orang adik beradik , kerana kurang dimanjakan aku bertekad mencari ruang hidup sendiri membina masa depan sendiri kini aku semakin success .. aku berazam sekurang -kurang novelku dapat dikeluarkan ..amin..
Terdapat ralat dalam alat ini

Remembrances Song


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones