Sabtu, 27 Februari 2010

KELANTAN 27 FEB 2010

alhamdulilah sampai juga aku kat kelantan ... bertolak tadi pukul 9 pagi ... pukul 3 ptg dah sampai sini walaupun perjalan boring gilerrr ... tapi kau bersyukur aku dah sampai kt sini ... esok pagi - pagi nak tgk adik ... alhamdulilah dapat juga jumpa dia esok ..., mesti dia pun dah tak sabar nak berjumpa dgn kami ... mak , angah ,nan,karimah ,fauzan ,ina,dan semua anak saudara .....punyalah banyak rintangan aku nak sampai kesini ... ops lupa seorang lagi anak sedara baru aku ... aidil afif... yang sejak bersalin ni lah aku boleh jumpa ... hehehe ( bagus punya mak saudara !!!) ...tadi baru balik dari pasar siti khadijah.. aku tak beli apa pun ... beli lempok jer sikit...teringin la pulak ... jap lagi malam nak ker uptown kelantan ...besttt .... bb nak menghabiskan duit ni mmg best kan.....hahahaha...oklah .. updated aku untuk hari ni .... tak sabar tgu esok ...

Tiada ulasan:

TERATAK UNGUBIRU

Foto saya
Dibesarkan dalam keluarga yang sederhana dengan 5 orang adik beradik , kerana kurang dimanjakan aku bertekad mencari ruang hidup sendiri membina masa depan sendiri kini aku semakin success .. aku berazam sekurang -kurang novelku dapat dikeluarkan ..amin..
Terdapat ralat dalam alat ini

Remembrances Song


Get a playlist! Standalone player Get Ringtones